Genre

Drama

Regissör

Andreas Öhman

Manus

Andreas Öhman

En dag kommer allt det här bli ditt

EN DAG KOMMER ALLT DET HÄR BLI DITT är en berättelse om familj och ett arv som ingen vill ha. Den framgångsrika serietecknaren Lisa och hennes syskon samlas på föräldrarnas gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att endast en av dem ska ärva skogen, som varit i familjen i generationer. Men är någon av dem villig att flytta hem igen?

 Huvudrollsinnehavarna är Karin Franz Körlof (The Wife, Den allvarsamma leken, Vår tid är nu, Blå ögon), Peter Haber (Britt-Marie var här, Män som hatar kvinnor, Beck och Suzanne Reuter (Hamilton, Lasse-Majas detektivbyrå, Vår tid är nu, Lorry). I andra ledande roller ser vi skådespelarna Liv Mjönes, Arvin Kananian, Mattias Fransson, Emil Almén och Filip Berg.   

VISNINGEN den 15/2 kl 13:00 SKER I SAMARBETE MED SENIORHÄLSAN, PRO, SPF OCH TRIVSELRÅDET AXELSBERG. BIOBILJETTERNA KOSTAR PÅ DENNA VISNING 80KR. BIO + SOPPA KOSTAR 150KR. SOPPAN SERVERAS FRÅN KL 12:00. Biobiljett samt soppa kan förköpas här eller bokas på biljetter@bioaspen.se eller på telefonnummer 0760290599 (enklast att få svar kvällstid). Alla är välkomna!  

Kommande visningar