Inför besöket

Vi på Aspen strävar efter att bemöta er så smittsäkert som möjligt. Vi tar enbart emot 8 personer i lokalen per visning och vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer samt uppdaterar och anpassar vår verksamhet löpande utefter dessa. Om du känner dig sjuk ber vi dig stanna hemma till du är frisk igen, och oroa dig inte […]

Fortsätt

Vi på Aspen strävar efter att bemöta er så smittsäkert som möjligt. Vi tar enbart emot 8 personer i lokalen per visning och vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer samt uppdaterar och anpassar vår verksamhet löpande utefter dessa. Om du känner dig sjuk ber vi dig stanna hemma till du är frisk igen, och oroa dig inte över biljetten. Hör av dig så löser vi det på bästa sätt!

Aspen är inte klart! Vi bygger fortfarande på Aspen och hemsidan och biljettsystemet är under utveckling. Nu har vi smygöppnat för att bygga upp våra rutiner och göra Aspen ännu bättre inför att vi kan öppna på riktigt! Vi är tacksamma för din återkoppling efter besöket vad du tycker att vi kan förbättra!

Vi har ett litet urval av snacks och läsk till försäljning på Aspen. Du är välkommen att ta med dig det du vill äta och dricka under föreställningen!

Åldersgränser

Åldersgränser på bio är lagstadgade enligt följande. En person

Åldersgränser
1. BarntillåtenFår ses på bio av alla oavsett ålder.
2. Från 7 årFår ses på bio av barn som fyllt 7 år eller barn under 7 år i sällskap med vuxen
3. Från 11 årFår ses på bio av barn som fyllt 11 år eller barn över 7 år i sällskap med vuxen
4. Från 15 årFår ses av personer som fyllt 15 år eller barn över 11 år i sällskap med vuxen
Läs mer om åldersgränser på Statens Medieråds hemsida.