Inför besöket

Aspens öppettider varierar beroende på aktiviteter i lokalerna. Vi öppnar minst 30 minuter innan första föreställning – kolla vårt program så ser du när vi öppnar.

Under måndag till fredag har vi öppet klockan 15.00 – 22.00 samt lördag & söndag 11.00 -22.00 (ofta senare). Bistron serverar mat och dryck alla dagar från kl 15.00.

På de flesta tisdagar har vi barnvagnsbio och matiné. Då erbjuder vi även lunch mellan kl 12:00 och 13:30. Se aktuellt program under ”Bio”.

Vi uppdaterar hemsidan med ordinarie filmrepertoar med ca två veckors framförhållning.

Presentkort kan köpas i vår kassa!

Med respekt för allergiker är hundar inte välkomna till Aspen

Salongen (”Salong 1”) har 81 stolar inkl 2 rullstolsanpassade platser, men går att utöka till 101 platser med extra stolar.

I vår mysiga och intima lilla salong Lusoperan (”Salong 2”) har 10 platser. Under kvällsvisningar lyssnar du på ljudet med hjälp av hörlurar.

Tillgänglighet

Aspen är tillgängligt för dig i rullstol. Vi har rullstolsplatser med bra sikt i salongen och hela lokalen är fri från trösklar. Vår entré har dörröppnare och vi har en HWC i nära anslutning till foajén.

Genom SubReader möjliggör vi uppläst text via mobiltelefonen under våra filmvisningar.

Intill Hägerstensvägen 102 finns två tillgängliga parkeringsplatser och det är möjligt att angöra vår entré med färdtjänst.

Åldersgränser

Åldersgränser på bio är lagstadgade. Läs mer om åldersgränser på Statens Medieråds hemsida.