old: Inför besöket

Sakta men säkert öppnar Aspen upp för verksamhet och du är välkommen redan nu att ta del av ett brett utbud av kultur. Vi är dock inte helt klara ännu och hemsidan och biljettsystemet är under utveckling. Vi är tacksamma för din återkoppling efter besöket! Berättar gärna vad du önskar se mer av eller vad […]

Fortsätt

Sakta men säkert öppnar Aspen upp för verksamhet och du är välkommen redan nu att ta del av ett brett utbud av kultur. Vi är dock inte helt klara ännu och hemsidan och biljettsystemet är under utveckling. Vi är tacksamma för din återkoppling efter besöket! Berättar gärna vad du önskar se mer av eller vad du tycker att vi kan förbättra!

Vi har ett litet urval av snacks, godis och läsk till försäljning. När bistron öppnar 2022 kommer det finnas mat, dryck och andra godsaker på menyn.

Tillgänglighet

Salongen har två tillgänglighetsanpassade rullstolsplatser.

”/”

Köpa biljetter på hemsidan

Att köpa biobiljetter via Aspens hemsida är både enkelt och säkert. Du väljer platser i salongen och registrerar din e-postadress. Sedan utför du betalningen.

Samtliga betalmedel debiteras omgående vid köptillfället. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp.

Biljetterna kostar olika mycket beroende på om du köper till ordinarie eller reducerat pris. Reducerat pris gäller för barn upp till 15 år, samt pensionärer. Aspen har biostolar samt en soffa i salongen. En soffplats kostar samma som vid reducerat pris för alla besökare

Återköp:

Aspen godkänner inga återköp av biljetter. Kan man inte gå själv går det självklart bra att ge bort sina biljetter till en vän.

Köpet går till på följande sätt:

Först anger du hur många biljetter du vill ha, sedan kan du välja platser i salongen bland de som just då är lediga. Har du en fribiljett, så fyller du i dess nummer. Därefter skriver du in din e-postadress. Därefter slutför du ditt köp genom att fylla i kortuppgifter och kontrollera att du skrivit i korrekt e-postadress. När du köper biobiljetter via vår hemsida, så betalar du dem direkt. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna och kvitto direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp. För att kunna genomföra ett köp med konto- eller kreditkort krävs att kortet har CVC kod. På Visa och Mastercard är CVC-koden de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida. Vi accepterar kort anslutna till VISA, Mastercard och American Express.

Tänk på att:

På plats på biografen visar du upp biljetten innan du går in i biosalongen. Du ska ha din biljett lättillgänglig under hela besöket och visa upp denna vid eventuell kontroll.

Har du frågor om vår betalningstjänst kan du maila till hej@bioaspen.se.

På Aspen startar filmen på utsatt tid. Kom i tid!

Åldersgränser

Åldersgränser på bio är lagstadgade enligt följande.

Åldersgränser
1. BarntillåtenFår ses på bio av alla oavsett ålder.
2. Från 7 årFår ses på bio av barn som fyllt 7 år eller barn under 7 år i sällskap med vuxen
3. Från 11 årFår ses på bio av barn som fyllt 11 år eller barn över 7 år i sällskap med vuxen
4. Från 15 årFår ses av personer som fyllt 15 år eller barn över 11 år i sällskap med vuxen
Läs mer om åldersgränser på Statens Medieråds hemsida.