Hyra Aspen

Vi hyr ut lokalerna för olika typer av öppna arrangemang och kan också agera samarbetspart tillsammans med dig som arrangerar.

Vi hyr också ut lokalerna till privata arrangemang men då huvudsakligen på tider då vi inte arrangerar publika evenemang. Är du intresserad av att hyra Aspen för ett privat arrangemang har du störst chans under perioden april-augusti eller på dagtid vardagar.

Vi har en större salong med 81 platser (inkl. 2 rullstolsplatser) som går att utöka till 101 platser. Vi har också en mindre salong med plats för 15 sittande, Lusoperan. Lusoperan angränsas med ett draperi till vår bistro. Båda ytorna går att använda för verksamheter såsom scenkonst, musik, filmvisning, samtal, debatter och konferenser.

För att hyra Aspen mailar du hyra@bioaspen.se och beskriver kortfattat ditt arrangemang och dina önskemål (önskat datum, hur länge ni behöver tillgång till lokalen, antal gäster). Vi återkopplar med eventuella följdfrågor och tar fram ett prisförslag till dig.

Salongen
81 stolar inkl 2 rullstolsanpassade platser. Går att utöka till 101 platser med extra stolar.
Fullt utrustad biograf, 8 meter cinemascope-duk
Scenyta ca 4 x 10 meter

Lusoperan & Bistron
15 stolsplatser, alternativt med kuddar och mattor på golvet om man vill arrangera en visning för barn. Öppnas Lusoperan upp mot Bistron rymmer den 50-60 besökare.

Möjlighet till filmvisning, scenkonst, möten etc. Går att avgränsa från resten av lokalen med ett draperi.
Scenyta ca 3,5 x 2 meter
Filmduk ca 2,5 meter vidfilm