BOKRELEASE - Musikens värld – från tanke till ton & hjärta

Musikens värld – från tanke till ton & hjärta

Varmt välkomna in under Aspen, pingstafton den 27/5 för en sommarkväll fylld av musik. 

Andréas Salne är legitimerad pianolärare och ensembleledare, utbildad på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och bedriver sedan februari -23 en egen pianoskola i Mälarhöjden. Nu släpper han sin första lärobok som riktar sig till alla barn som vill lära sig mer om musik. Boken heter Musikens värld och har växt fram ur ett nästan 10 år långt pedagogiskt arbete där Andréas velat engagera föräldrar och vårdnadshavare och öka delaktigheten i barns musikaliska utveckling.

I boken får vi lära känna tjejen Pia (illustrerad av Emma Andersson) som i samtal med författaren får lära sig om musikens grundstrukturer och vi får göra övningar som inkluderar allt från att gå i trappor, kliva i lera, klippa och pyssla, klappa rytmer och mycket, mycket mer. Dessutom får vuxna didaktisk handledning längst vägen så att vi kan vara med och stötta våra barn på ett lustfyllt och konstruktivt vis.

Kvällen förgylls naturligtvis med massvis av musik.

17.00 Öppnar Aspens Bar och Bistro 

18.45 Författaren välkomnar

19.00 Mingeljazz – Filip Williamsson, Nadja Högman och Lukas Ohlsson on 

20.00 sax-kvartetten – Gustav Rosén, Erik Mellqvist, Catarina Wiborgh & Axel Udikas

Bokförsäljning/signering sker löpande under kvällens gång

Fri entré!

Varmt välkomna!

Förboka gärna ditt exemplar redan idag eller skriv upp dig på en egen pianokurs. Priser, lediga tider m.m. hittar du på; www.salnepiano.se

 

Kommande visningar