Aspen Live! MIa Karlsson

ASPEN LIVE – det är titeln på en ny livemusiksatsning på Aspen (nästan) varannan torsdag i höst. Musikmagi, otroligt häng och universums godaste mat! 

ASPEN LIVE  – MIA KARLSSON

En mycket efterlängtad återkomst till livescenen – varmt välkommen tillbaka Mia Karlsson! 

Med omnämnanden i media som ”Sveriges bästa rockröst” gjorde hon avtryck som sångerska, gitarrist och frontperson i Crucified Barbara, hårdrocksbandet som efter fyra studioalbum och flera Europa- och USA turnéer bakom sig lades ned 2016. Efter en flera år lång paus från musikbranschen är Mia Karlsson tillbaka med en nystart och utforskande av nya musikaliska marker, och inte minst med mer inspiration och mer spelglädje än någonsin. 

På det nya material har hon dessutom fått skivbolaget Ninetone i ryggen och tillsammans med producenten Pontus Frisk och flera fantastiska musiker har de skapat en magisk blandning av singer/songwriter, dark country och folk för planerade släpp med start hösten 2024, lagom inför hennes spelning hos oss på Aspen. När hon ställer sig på scenen levererar Mia Karlsson känslosamma och starka akustiska tolkningar av favoritlåtar från olika genrer, men spelar givetvis även ett antal nya låtar från det kommande albumet.

Mias spelning på Aspen är hennes första “officiella” Stockholmsspelning efter en mindre uppvärmning på Noels i våras.

Entré: 220 kr inklusive serviceavgift. 

Aspens fina bistro med god mat och fullständiga rättigheter öppnar 16:00! 

Konsertstart: 20.00

Kommande visningar