Aspen Live! Ebba Bergkvist & The Flat Tire Band

ASPEN LIVE – det är titeln på en ny livemusiksatsning på Aspen (nästan) varannan torsdag i höst. Musikmagi, otroligt häng och universums godaste mat! 

ASPEN LIVE  – EBBA BERGKVIST & THE FLAT TIRE BAND

Till synes kom de från ingenstans, och innan vi ens hunnit blinka håller de på att välta hela rock-Sverige – Ebba Bergkvist och hennes explosiva Flat Tire Band. Fråga bara Aftonbladets Sofia Bergström, Rockpoddens Henke Brannerydh eller någon av de övriga tusentals som tycks ha blivit fullkomligt golvade under bandets spelning på Sweden Rock Festival, där de blev såväl ett wild-card som en av höjdpunkterna.

Det började emellertid i Piteå, på Framnäs folkhögskola, där bandmedlemmarna träffades under sin studietid. Debutalbumet “Spilt milk” kom ut på våren 2020, men i stället för att turnera fick bandet sitta i corona-karantän som alla vi andra, vilket möjligen förklarar varför de tycks fatta eld varenda gång de ställer sig på scenen numera. Maken till hunger och spelglädje var det länge sedan vi såg på den svenska rockscenen. När nu deras purfärska album nummer två “Four wings” blivit utsläppt på marknaden av kvalitetsskivbolaget The Sign Records har Ebba Bergkvist & The Flat Tire Band blivit ett av landets mest omtalade rockband.

Det behöver nog inte påpekas hur nöjda vi är över att Bio Aspen är ett av stoppen på deras segertåg.

Entré: 220 kr inklusive serviceavgift. 

Aspens fina bistro med god mat och fullständiga rättigheter öppnar 16:00! 

Konsertstart: 20.00