Köpvillkor

Att köpa biobiljetter via Aspens hemsida är både enkelt och säkert. Du väljer platser i salongen och registrerar din e-postadress. Sedan utför du betalningen.

Samtliga betalmedel debiteras omgående vid köptillfället. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp.

Biljetterna kostar olika mycket beroende på om du köper till ordinarie eller reducerat pris, eller om visningen är t ex en matiné. Reducerat pris gäller för barn upp till 15 år, samt pensionärer.

Aspen godkänner inga återköp av biljetter. Kan man inte gå själv går det självklart bra att ge bort sina biljetter till en vän.

Köpet går till på följande sätt:

Först anger du hur många biljetter du vill ha, sedan kan du välja platser i salongen bland de som just då är lediga. Har du en fribiljett, så fyller du i dess nummer. Därefter skriver du in din e-postadress. Slutligen slutför du ditt köp genom att fylla i kortuppgifter och kontrollera att du skrivit i korrekt e-postadress. När du köper biobiljetter via vår hemsida, så betalar du dem direkt. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna och kvitto direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp. För att kunna genomföra ett köp med konto- eller kreditkort krävs att kortet har CVC kod. På Visa och Mastercard är CVC-koden de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida. Vi accepterar kort anslutna till VISA, Mastercard och American Express.

Tänk på att:

På plats på biografen visar du upp biljetten innan du går in i biosalongen. Du ska ha din biljett lättillgänglig under hela besöket och visa upp denna vid eventuell kontroll.

Har du frågor om vår betalningstjänst kan du maila till biljetter@bioaspen.se.

På Aspen startar filmen på utsatt tid. Kom i tid!

Personuppgiftshantering:

En personuppgift är varje upplysning som kan knytas till en person, exempelvis namn, adress, telefonnummer och e-postadress. På Aspen samlar vi uteslutande in personuppgifter som du själv lämnar när du köper biljetter, presentkort och medlemskap på vår hemsida eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev. När du har köpt din biljett använder vi dina personuppgifter för att skicka bekräftelse och din e-biljett. Vi kan senare behöva använda dessa personuppgifter, till exempel en e-mailadress, för att informera om föreställningen du köpt biljett till.

Dessa uppgifter lagras inte efter att föreställningen ägt rum. De personuppgifter vi lagrar under längre tid är de du själv godkänt via att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst välja att sluta prenumerera genom en länk längst ned i våra utskick.

När du tar kontakt med någon på Aspen via e-post eller telefon eller vid besök, kan vi komma att spara uppgifter om dig som behövs för att lösa ditt ärende. Detsamma gäller om du kontaktar oss för att beställa någon annan tjänst från oss, t.ex avseende annonsering eller vår uthyrningsverksamhet, där dina personuppgifter kan komma att sparas i din egenskap av kontaktperson.