TIMELESSFEST på Bio Aspen

2 – 6 SEPTEMBER

Se filmer från festivalen via vår hemsida!
Länk till filmerna kommer natten till den 2a och ligger kvar till Natten den 6e. Ohyggligt trevligt tycker vi!

Timelessfest är Stockholms och Sveriges enda festival för visning av klassiker och äldre film. De tar sin inspiration från internationella festivaler som Il Cinema Ritrovato i Bologna, stumfilmfestivalen i Porderone och TCM Classical Film Fest i USA som omväxlande visar nyrestaurerade klassiker och återupptäckta mästerverk. Deras ambition är att berika Stockholms kulturliv med ett återkommande evenemang som levandegör vårt och världens filmarv.

I år är temat Utopi/dystopi – framtiden på film, där vi vill lyfta de mångfacetterade perspektiv och projektioner på vår framtid som erbjudits oss under filmhistoriens gång. Däri finner vi både utopier och dystopier, och kanske något mittemellan!

Välkomna!