När öppnar vi?

Den vanligaste frågan vi får just nu är – När öppnar ni?
I höst! har vi svarat, och hoppats på!

Pandemin har gjort att det är svårt att blicka framåt mot en öppning när restriktionerna om maximalt 50 personer i publiken ligger fast. Vår förhoppning är att pandemins utveckling går åt rätt håll och att restriktionerna ska lätta i närtid och vi bedömer löpande läget och förutsättningarna för att kunna komma igång med verksamheten på ett tryggt, säkert och inte minst hållbart sätt. Det innebär också att vi i dagsläget inte har ett planerat datum för vår öppning men vi hoppas och tror att det blir på den här sidan vintern!

Stora delar av Aspens renovering är klar men som det tyvärr ofta är med kulturprojekt arbetar vi med en ansträngd budget. Vi vänder på kronorna och renoveringen går framåt, inte minst med stöd av grannar och ideella krafter i närområdet. Men den kan gå snabbare med din hjälp! Bidra gärna till Hägerstens nya kulturhus genom att swisha valfri summa till 123 203 3892 eller maila oss på hej@bioaspen.se om du är intresserad av att sponsra oss!