Genre

Drama, Romantik

Land

USA

Regissör

Tommy Wiseau

Manus

Tommy Wiseau

The Room - 20-årsjubileum med besök av Greg Sestero!

**På grund av högt publiktryck har vi lagt in ytterligare en visning kl 21:00 samma kväll!**

Tommy Wiseaus osannolika kultsuccé The Room återvänder till duken – tillsammans med en smygtitt på ett nytt kapitel i sagan om The Room. På plats under kvällen är Greg Sestero själv!  

Tommy Wiseaus enorma kultklassiker från 2003 brukar anses vara den sämsta film som någonsin gjorts och visas numera ständigt på biografer världen över. I samband med 20-årsjubileet gästas vi av filmens skådespelare Greg Sestero! Utöver visningen av The Room har Greg också med sig överraskningar i form av en liten preview av en… låt oss säga uppdaterad The Room

Hålltider: 

18:30 Introduktion och manusläsning

18:50 The Room (99 min)

20:20 Meet and greet GREG SESTERO!

21:00 EXTRAVISNING THE ROOM! 

THE ROOM 
Hollywood i all ära, men det finns fortfarande ingenting som går upp emot, eller ens liknar, en biovisning av The Room. Gör dig redo för konstigt tonsatta sexscener, konstanta panoreringar över Golden Gate-bron, ett skratt som kan bota sjuka, synska pizzabeställningar, plötslig hustaksaction, en skådis som plötsligt byts ut utan att det befästs i handlingen, en hel del amerikansk fotboll, insikter, anekdoter, diskussioner, partyn, en vänskap i gungning och mycket mer. The Rooms dialog gör den till non-stop-fun.  

Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt.  

OBS! Notera att The Room-visningar skiljer sig från vanliga bioföreställningar. Här uppmuntras det till exempel att ropa med i repliker. Vi ber er dock att respektera och ta hand om vår salong.   

Läs mer här för inspiration och regler: https://www.avclub.com/a-viewers-guide-to-the-room-1798215944

Biljettpris: 220 kr
Återköp: Inga återköp

Regi: Tommy Wiseau | Åldersgräns: Från 15 år
 
**På grund av högt publiktryck har vi lagt in ytterligare en visning kl 21:00 samma kväll!**

Kommande visningar