Genre

Romantik, Komedi, Drama

Land

USA

Regissör

Steven Soderbergh

Manus

Reid Carolin

Magic Mike's Last Dance

Inför Alla hjärtans dag kommer den tredje filmen om Magic Mike, den musikspäckade komedin ’Magic Mike’s Last Dance.’ Vi ser återigen Channing Tatum i rollen som Mike och Steven Soderbergh återvänder som regissör. I filmen ser vi även filmstjärnan Salma Hayek.

’Magic’ Mike Lane (Tatum) har haft ett långt uppehåll från dansen, efter att hans företag gick i konkurs har han istället jobbat som bartender i Florida. Men plötsligt möter han den rika affärskvinnan Max (Hayek), som ger honom ett erbjudande han inte kan motstå. Tillsammans reser de till London för att sätta upp en dansshow, men allt går inte enligt planen och tillsammans stöter de på både problem och överraskningar…

Tisdagen den 10/12 kl 10 är det barnvagnsbio! Då är det halv-ljust i salongen samt lite lägre ljudvolym. Lämna om möjligt barnvagnen utanför Aspen och bär med ditt barn i bärsele eller barnvagnsinsats. Detta på grund av att vi vid stort publiktryck riskerar att blockera våra brandvägar. Tack på förhand! Självklart är man även välkommen utan barn.

Kommande visningar