ASPEN COMEDY - Malin och Birgita med vänner!

ASPEN COMEDY – Malin och Birgita med vänner! 

Standup i Hägersten bjuder in nya komiker för att kommentera livet och sakernas tillstånd. Vi lovar tre kvällar fulla av skratt, för oavsett hur mörkt det kan kännas blir kvällarna faktiskt ljusare. Kom till Aspen Comedy och tjuvstarta våren med ett rasande skratt och en kväll att minnas.

24e Februari 

Låt oss presentera kvällens komiker:

Tobias Persson!
Tobias har en sanslös förmåga att sätta knorr på allvaret och pigga upp vardagen. När inte orden räcker har han ett kroppsspråk utöver det vanliga. Hans soloföreställning ’Man på prov!’ är en personlig berättelse om IVF och om längtan efter barn och han har vunnit pris som Årets manliga ståuppkomiker

Anneli Abrahamsson!
Anneli är inte bara komiker. Hon är också feminist, göteborgare, mamma, radioproducent, bästa kompis, dotter och flygrädd. Lägg till småförbittrad, vänsterborgerlig anarkist och heterosexuell och toppa med attityd så är bilden klar. Henne vill du se!

Anna Karlsson!
Anna älskar att prata, till och med när hon sover – men allra helst på en scen. Hon är född utanför Eskilstuna, har bott i Stockholm och till sist landat i Uppsala där hon bland annat driver stand up-klubben Fyris Comedy. Hennes humor har beskrivits som ’skärpt, smart och syrlig’. Och vi håller med.

Showtime kl 20.00!

Aspens Bar och Bistro öppnar 17.00 – Varmt välkomna!