Släppkonsert och lyssningsfest för L.T. Fisks Åsnemanifest

Åsnemanifest är tyngd och nåd, mörker och perforerad natthimmel, hovar i våt lera och mjuk mossa, mullvadsgång, himlasprång. Att göra sig orörlig i en tid då allt böra sig rörligt, föränderligt, lätt. Att stå kvar när resten av världen lämnar för annat.
Douglas Holmquist och L. T. Fisk har med Åsnemanifest skapat ett musikaliskt universum där mull och rymd är samma material. Så blir knarriga pianotoner till bandeko och syntarpeggios; tramporgelandning blir grönskande mellotronröster eller distat hovskrap. Allt milt. Allt tyst, viskande.
En sång som inte hörs finns ändå.
En sång för ingen och envar.
 
Kom och förhandslyssna på LP:n i biosalongen i sin helhet. Det blir paus för sidbyte och mat och påfyllning för dryck och sen gemyt i Lusoperan.
L. T. Fisk sjunger sånger live härefter, och dessutom får vi besök av en hemlig och för oss speciellt kär artist som också spelar. På så vis firar vi att oxveckorna är slut med en dionysisk åsnefröjd.
Aska Förlag är såklart på plats med ett batteri med nya skivan till försäljning, samt förra plattan Jag är din mamma. Merch kommer att finnas till försäljning, samt ett dignande bokbord courtesy Aska Förlag.
Det här ser vi fram emot.
Välkomna!

Kommande visningar