Genre

Drama

Land

Malta, Sverige

Regissör

Axel Petersén

Manus

Axel Petersén

Syndabocken

Inför guldbaggegalan 2024 visar vi några filmer som har erhållit en eller flera nomineringar! Den 16/1 visar vi vinnaren i kategorin ’Bästa Film’. 
 
Syndabockens nomineringar: Bästa regi, bästa manus, bästa manliga skådespelare i en huvudroll, bästa kvinnliga skådespelare i en biroll, bästa manliga skådespelare i en biroll, bästa foto, bästa klippning, bästa originalmusik, bästa ljuddesign
 

Axel Petersén är tillbaka med en stämningsfull film om skuld, flykt och förlåtelse.

I skuggan av Maltas brännande sol, i utkanten av den svenska e-gamingkolonin, dyker lotterisvindlaren Dimman upp för att överraska sin forne vän och kollega inför hans bröllop. Det blir inledningen till ett lika desperat som dekadent sökande efter försoning.

Tisdagen den 12/12 kl 10.00 är det barnvagnsbio! Då är det halv-ljust i salongen samt lite lägre ljudvolym. Lämna OM MÖJLIGT barnvagnen utanför Aspen och bär med ditt barn i bärsele eller barnvagnsinsats. Detta på grund av att vi vid stort publiktryck riskerar att blockera våra brandvägar, samt att allt grus och slask som vagnarna drar med sig repar våra fina golv. Tack på förhand! Självklart är man även välkommen utan barn. Efter visningen är köket lunchöppet!

Kommande visningar