Robot Dreams - Utomhusbio i Vintervikens trädgård!

FILMVISNING FÖR ALLA I DET GRÖNA! 

Efter de tidigare årens succé arrangerar Aspen gratis utomhusvisning på Vintervikens Trädgård igen! 
Film och mat och förhoppningsvis sensommarvärme! 

Vi bjuder på en snygg, tragikomisk och samtidigt ytterst charmig och lekfull film om vänskapens olika skeenden och som riktar sig både mot en äldre och yngre publik.

Fri entré!

PROGRAM

FREDAG 16 AUGUSTI 

20.00 ROBOT DREAMS 

’Robot Dreams’ är en historia om vänskap, kärlek och drömmar mitt i rytmen av 80-talets New York och är en snygg, tragikomisk och samtidigt ytterst charmig och lekfull film om vänskapens olika skeenden och som riktar sig både mot en äldre och yngre publik.

Dog bor på Manhattan och är trött på att känna sig ensam. Han ser av en slump en reklam om att man kan skaffa sig en robotvän och bestämmer sig för att beställa en. Han bygger ihop roboten och snart är de oskiljaktiga. En sommarkväll blir Dog, i förtvivlan, tvungen att överge Robot på stranden. Kommer de någonsin hitta varandra igen?

Regissör: Pablo Berger
Land: Spanien, Frankrike
År: 2023
Längd: 90 minuter
Språk: Utan tal
Åldersgräns: Barnttillåten 

Det finns ca 200 platser. Ingen förbokning utan först till kvarn på plats. Du får gärna ta med dig egen filt men ingen egen förtäring. Mojjen, bar & grill håller öppet för er som är sugna på nåt gott.

Visningen görs i samarbete mellan Aspen, Lucky Dogs och Vintervikens Trädgård med stöd av Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning.