Genre

Sci Fi, Äventyr, Action

Land

USA

Regissör

James Gunn

Guardians of the Galaxy Vol. 3

I Marvel Studios ’Guardians of the Galaxy Vol. 3’ har vårt älskade gäng förändrats en del. Peter Quill, som fortfarande sörjer förlusten av Gamora, måste samla sitt team för att försvara universum och samtidigt skydda en av de egna. Ett uppdrag som, om det inte lyckas, kan leda till slutet för Guardians som vi känner dem.

James Gunn har skrivit och regisserat ’Guardians of the Galaxy Vol. 3,’ där rollerna spelas av Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, med Vin Diesel som Groot, Bradley Cooper som Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter och Maria Bakalova. Kevin Feige är producent och Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt och Sara Smith exekutiva producenter.

Visningen lördagen den 20/5 genomför vi i samarbete med Liljeholmens dagliga verksamheter och är främst för dig som bor på gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet, men alla är välkomna! Biljettpriset för denna visning är endast 80 kr! Ingen paus under denna föreställning. 

Kommande visningar