Aspen Live! Monica Robertson sjunger Alf Robertson

ASPEN LIVE – det är titeln på en ny livemusiksatsning på Aspen (nästan) varannan torsdag i höst. Musikmagi, otroligt häng och universums godaste mat! 

ASPEN LIVE  – MONICA ROBERTSON SJUNGER ALF ROBERTSON

2024 markerar det sextonde året som vi behövt utstå utan den oefterhärmlige Alf Robertson vandrande mitt ibland oss. Och under ungefär lika lång tid har hans livskamrat och änka Monica legat ute på vägarna för att sjunga valda delar av makens visskatt.

Men än så länge utan Stockholmsbesök, vilket det blir ändring på i höst. För första gången kommer Monica till huvudstaden med sitt konsertprogram där hon tolkar flera av Alfs välkända visor, likväl som en del egenskrivna låtar. Naturligtvis kan vi också räkna med en och annan Alf-story, det finns gott om dem, och sannolikt får vi höra om den tiden när paret bodde tillsammans i Kristineberg, bara ett stenkast från Bio Aspen. Föreställningen tar också avstamp i när livet förändras och hur man hanterar och kommer vidare i livet, som kvinna, mamma, medmänniska och vän. Varje sång baseras på verkliga händelser under resans gång. Det är skratt, allvar och ibland lite vemod. Och om hur resan framåt kan te sig, med både uppgångar och fall, men också om hur kärlek kan förändra och om att inte ge upp.

Kort sagt: vi har att göra med en högtidsstund för alla som – nu på sistone eller långt tidigare – har följt eller upptäckt Alf Robertson och den svenska countrymusiken, inte minst eftersom Monicas kompband denna kväll dessutom utgörs av valda delar av Rankarna!

Entré: 220 kr inklusive serviceavgift. 

Aspens fina bistro med god mat och fullständiga rättigheter öppnar 16:00! 

Konsertstart: 20.00