Aspen Comedy #5 - Malin & Birgita med gäster!

Fredagen den 1 December är det dags för årets grand final av Aspen Comedy! 

Med Malin Appeltofft och Birgita Klepke vid rodret vågar vi garantera att det blir en fantastisk kväll med standup av högsta klass.

Kvällens gäster:

Kadir Meral har sadlat om från gymnasielärare till komiker och skojar sedan tio år om aktuella samhällsfrågor, kulturmöten och om vardagslivet. Kadir njuter av att inspirera, utbilda och underhålla sin publik. Med sin härliga energi, goda timing och interaktion med publiken skapar han en fin ’här och nu känsla’.

 

Kathryn LeRoux är en amerikanskfödd komiker och skådespelare. Hon bor i Stockholm men har uppträtt på de flesta klubbar i landet. Kathryn humor handlar ofta om kontrasterna mellan Amerika och Sverige. Hennes stil är intensiv, genuin och ärlig med en stark dos sarkasm. 

 

Nicklas Palbark är komikerna som nästan ser ut som en riktig vuxen – men som egentligen bara vill dricka öl och spela playstation. Hans skämt handlar ofta om medelmåttighet, om saker han springer in i på vägen till att bli vuxen och om livet som nybliven pappa.

 

Shannon Felländer-Tsai underhåller sedan 2019 publiken på flera standup-scener i Stockholm med omnejd. Hon skämtar om sina missöden, sosserier – och om allt däremellan.

Jessica Persson är komikern från Småland som ser det roliga i vardagen och gör galet rolig standup av det! Komiker sedan många år och har kört standup över hela landet, nu kommer hon till Aspen!

Flera namn kan tillkomma. 

Aspens Bar och Bistro öppnar 17:00 för mat och dryck

Showen startar 20:00 

Numrerade platser – så knip din biljett för att försäkra dig om de bästa platserna!

Var gärna i god tid om ni vill äta eller njuta av en god drink i baren! 

Kommande visningar