Aspen Comedy #4 - Malin & Birgita med gäster!

Den 29 september är det dags för höstens första Aspen Comedy. För att hålla spänningen på topp har vi valt att hålla komikerna hemliga så länge som möjligt. Men nu är det dags att berätta. På premiärkvällen kommer:

• Lasse Karlsson som tillhör eliten av svenska stand up komiker och får publiken att se på världen på ett nytt sätt. Med varm närvaro och härlig publikkontakt lämnar han ingen oberörd.

• Fredrik Boltes – komiker och mannen bakom dokumentären ”Min Tjockumentär” som nyss släpptes på SVTPlay. Snart ger han sig ut på turné med ”Boltes feta show”. Men innan dess kommer han till oss på Aspen.

• Paula Jagric bestämde sig mitt i livet för att byta karriär – från kommunalanställd till komiker. Hon ger inblickar i livet som identitetskrisande 50-åring, utan jobb, nybliven singel, tonårsmamma och allmänt förvirrad. 

• David I Weaver som är en amerikanskfödd komiker som bor i Sverige. Med sin direkta och charmiga stil målar han upp tydliga bilder av sina erfarenheter av Sverige och sitt ursprung i New Jersey.

Med Malin Appeltofft och Birgita Klepke vid rodret vågar vi garantera att det blir en fantastisk kväll med standup av högsta klass.  

Aspens Bar och Bistro öppnar 17:00 för mat och dryck.

Showen startar 20:00. 

Numrerade platser – så knip din biljett för att försäkra dig om de bästa platserna!

Var gärna i god tid om ni vill äta eller njuta av en god drink i baren!

Kommande visningar