ASPEN COMEDY # 2 - Malin och Birgita med vänner!

ASPEN COMEDY #2 – Malin och Birgita med vänner!

Standup i Hägersten bjuder in nya komiker för att kommentera livet och sakernas tillstånd. Vi lovar tre kvällar fulla av skratt, för oavsett hur mörkt det kan kännas blir kvällarna faktiskt ljusare. Kom till Aspen Comedy och tjuvstarta våren med ett rasande skratt och en kväll att minnas.

31a MARS 

 

Låt oss presentera kvällens komiker: 

Ann Westin har utsetts till Sveriges bästa kvinnliga komiker tre gånger. Med ett galet roligt, fantastiskt bildspråk och häftig attityd tar hon sig an scenen som en bulldozer!

Melody Farshin är varm, vass och vansinnigt roligt. Hennes föreställning Tre streck tar oss igenom den identitetskris som uppstår i mötet mellan moderland och fosterland. Något som också är temat i hennes uppmärksammade boksvit – Mizeria, Lowkey och 100K. 

Ann Gräsberg är inte bara en rolig komiker från Västerås. Hon är också chef, barnmorska, mamma – och nybliven sommelier. Ur denna blandning finns mycket komik att hämta.

Ex-polisen Hasse Brontén kan vara Sveriges gladaste komiker. Hans humor går hem hos de flesta och han har bland annat synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns och RAW. 

Aspens Bar och Bistro öppnar 17:00 med god mat & fullständiga rättigheter! 

Föreställningen startar 20:00

Varmt Välkomna! 

Kommande visningar