Genre

Drama, Romantik

Land

Sverige

Regissör

Mårten Klingberg

Manus

Anna Heinämaa, Vera Kiiskinen

Andra akten

Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son verkar obegripligt nog tröttna på sin mammas daltande och vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid? Ett extraknäck dyker upp som Eva inte kan motstå – den store stjärnskådespelaren, den excentriske Harald Skoog, har drabbats av en stroke och behöver rehabilitering i sitt eget hem. Vad som börjar som en katastrof växer till varm vänskap, spirande livsglädje och till ett hopp om att livet inte är över. Faktum är att det kanske inte ens har börjat.

 —

Tisdagen den 14/3 kl 10 är det barnvagnsbio! Då är det halv-ljust i salongen samt lite lägre ljudvolym. Lämna om möjligt barnvagnen utanför Aspen och bär med ditt barn i bärsele eller barnvagnsinsats. Detta på grund av att vi vid stort publiktryck riskerar att blockera våra brandvägar. Tack på förhand! Självklart är man även välkommen utan barn.

Visningen onsdagen den  den 15/3 kl 13:00 sker i samarbete med Seniorhälsan, PRO, SPF och Trivselrådet Axelsberg. Alla är välkomna! Biobiljetterna kostar på denna visning 80kr. Bio med soppa kostar 150kr. Soppan serveras från kl 12:00. Biobiljett samt soppa kan förköpas här eller bokas på biljetter@bioaspen.se eller på telefonnummer 0760290599 (enklast att få svar kvällstid). 

Kommande visningar