Kultur­föreningen

Projektet att starta biografen och kulturhuset Aspen tog sin början genom bildandet av Kulturföreningen Aspen. Syftet är att etablera en kulturmötesplats i Hägersten. Vi har nyttjat pandemitiden med att renovera och bygga upp en ny, fräsch och funktionell lokal som faktiskt snart står redo att rymma kulturaktiviteter av alla de slag, och för alla åldrar!

Kulturföreningen fungerar som en plattform för arrangörskap, medverkan och engagemang i Aspen. Vi vill tacka alla som redan nu, och trots uppenbara utmaningar med anledning av coronabaserade inskränkningar av möjliga umgängesformer, på olika sätt bidragit med tid och medlemskap. 

Genom att betala in medlemsavgiften noteras du som medlem i föreningen. Vi välkomnar dig som vill engagera dig i föreningen att betala in 250 kronor på bankgiro 360-7579.

Märk inbetalningen med ditt namn och maila samtidigt till medlem@bioaspen.se och ange ditt namn och adress. Då får du bekräftelse på medlemskap och därmed löpande utskick om föreningens verksamhet via e-post, samt inbjudningar till möten.

Kulturföreningen fick en delvis ny styrelse vid årsmötet den 3 mars 2021. Den nya styrelsen arbetar nu med att fortsatt utveckla föreningens arbete med fokus på verksamheten på Aspen.

Passa på att vara med i detta spännande arbetet du med!

Om du har en idé kring något initiativ, en klubb eller ett särskilt engagemang som du vill bidra med, kontakta medlem@bioaspen.se.

Du är också välkommen att engagera dig i någon av de klubbarna vi redan har börjat forma: 

– Byggklubben:  D.I.Y. bygg vår egen bio. Vi fördjupar och delar med oss praktisk kunskap och erfarenhet av hantverk, material och teknik. Som tur är finns det fortfarande en del både mindre och större byggprojekt kvar för att vi skall kunna uppleva att vi med våra egna händer kan göra vår lokala biograf ännu finare, färdigare och ändamålsenligare. Kontakta Johan: medlem@bioaspen.se

– Moviebox är en liten bioförening i Aspudden som visar gamla filmer som inte går, och förmodligen aldrig kommer gå, på bio igen. Medlemsskap i Moviebox kostar 100kr per termin, och du får då gå på alla våra biovisningar!
Mer information och info om hur du blir medlem finns i vår facebookgrupp, https://www.facebook.com/groups/302850171356217 där du också gärna får komma med tankar och önskemål om vilka filmer som ska visas!

– Musikklubben: Kontakta medlem@bioaspen.se