💗💗💗💗TACK💗💗💗💗

Vi är i MÅL och Kickstarter-kampanjen landade till slut på 458 200 kronor från 857 backare! Vi kan inte tacka er nog… Vi är helt överväldigade över er generositet och era hejarop!

Nu kommer vi tillsammans med er snart kunna njuta av Bio Aspen i sin helhet – inklusive inredningen från konditori Valand som vi nu har råd att köpa. Tack även till Per Faxneld som givit oss förtroendet att förvalta detta kulturarv, som ju Valand är! 

Vi vill även tacka alla som kommit och stöttat oss på våra stödfester! Det började med Standup i Hägersten som drivs av Malin Appeltofft och Birgitta Klepke, så underbart att få skratta med er! Och International Theater Stockholm som drivs av Katarina Wahlberg och Josh Lenn, SÅ KUL, vilken kväll det blev och sådan härlig försmak för vad som komma skall!!! 

Vi fick njuta av Vox Vulgaris och Originalljudet som samtidigt visade underbara videoinstallationer, precis vad vi kommer vilja ha i framtiden!

Tack Triart som låtit oss förhandsvisa Parasit och tack till alla er som suttit i vår charmiga garagebio och sett film med oss. Vi tackar alla ödmjukast alla som skänkt möbler, och tack till våra volontärer!

Vi vill ju även lite extra mycket tacka fantastiska Christoffer Sahlgren som hjälpte oss med filmerna till Facebook!!! Tack Stockholms Filmskola som gav oss biofåtöljer och CinemaQueer som lånat ut mattor och ännu mera stolar! 

Ett extra tack till Jakob Abrahamsson på Bio Capitol/Nonstop Entertainment som coachat oss i kickstartandets sköna konst, gett oss lampor och oförtröttligen lajkat alla våra uppdateringar.

Vi ömmar lite extra mycket för er som hjälp till att dela och kommentera vår kickstarterkampanj och våra event samt ni som skrivit om oss i media, utan er hade vi inte kommit i mål… TACK!

Till sist vill vi tacka våra familjer som stått ut med frånvarande familjemedlemmar och med det sagt främst till våra barn som jobbat så hårt med biodukstvättning, pizzaätning, skräpplockning och försäljning av läsk 😍!

💗💗💗💗💗💗💗TACK💗💗💗💗💗💗💗